ILLE program

Georgetown: Upisi u školsku godinu 2022./2023.

14. rujna 2022. u 9:25

Potrebno za čitanje: < 1 min

Dijaspora.hr

Vijesti

FOTO: Pixabay

Otvoreni su upisi u Hrvatsku školu u Georgetownu za djecu JK-8 razreda u školsku godinu 2022./2023.

Hrvati iz Paragvaja, Argentine i Čilea dobili stipendije za učenje hrvatskog jezika

S ciljem učenja hrvatskog jezika, upoznavanja hrvatske kulture i nacionalnog identiteta te jačeg povezivanja i suradnje s iseljenim Hrvatima i njihovim potomcima, Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske za akademsku godinu 2022./23. dodijelio je ukupno deset stipendija za internetsko učenje hrvatskog jezika. Stipendija se odnosi na Hrvatski internetski tečaj HiT-1 koji organiziraju: Sveučilište […]

Polaznici osnovne škole mogu odabrati jedan jezik petkom ili jedan subotom, ili se čak registirati za dva jezika (jedan u petak i jedan u subotu).

Mogu se registrirati svi članovi HCDSB-a, ali i oni koji nisu članovi HCDSB-a iz Haltona i drugih mjesta. Međunarodni studenti i posjetitelji ne mogu se registrirati za ILLE program.

Nakon registracije potrebno je odabrati opciju na kojoj piše “International Languages Croatian Georgetown”.

Dodijeljena 441 stipendija za učenje hrvatskog jezika

S ciljem učenja hrvatskoga jezika, upoznavanja i njegovanja hrvatske kulture i nacionalnog identiteta te jačeg povezivanja i suradnje s iseljenim Hrvatima i njihovim potomcima, Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske dodijelio je za akademsku godinu 2022./23. ukupno 441 stipendiju za učenje hrvatskoga jezika u Republici Hrvatskoj. Nastava će se održavati na Filozofskom fakultetu […]

Na ovoj poveznici možete naći vodič koji će vas voditi korak po korak kroz registracijski postupak. Roditelji mogu ispuniti samo jednu registraciju za svako dijete. Predavanja se mogu pratiti uživo ili online.