Vanessa Mioč

Povratnica iz Švicarske pobijedila na Festivalu kršćanske glazbe u Poljskoj

15. kolovoza 2021. u 12:27

Potrebno za čitanje: < 1 min

Dijaspora.hr

Vijesti

FOTO: Screenshot

Mlada hrvatska pjevačica duhovne glazbe Vanessa Mioč pobijedila je s pjesmom “Vjerujem” na Festivalu kršćanske glazbe “Luminous Side of Force”.

Australka hrvatskih korijena osvojila srebro na Olimpijskim igrama u Tokiju

Nicola McDermott osvojila je srebro u skoku u vis preskočivši 2,02 metra na Olimpijskim igrama u Tokiju, čime je postavila oceanijski rekord. Ova informacija za naše čitatelje možda i ne bi bila toliko zanimljiva da nije riječ o Australki hrvatskih korijena. Naime, Nicola svoje podrijetlo vuče s Blata na Korčuli… “Djevojačko ime moje mame je […]

Mioč je pobjednica prvoga dana festivala na kojem se natjecalo osam mladih umjetnika iz cijeloga svijeta u kategoriji za najbolju kršćansku pjesmu. Ova povratnica iz Švicarske u Hrvatsku pobijedila je glasovanjem natjecatelja.

Festival je trajao od 13. do 14. kolovoza u poljskom marijanskom svetištu Jasna Gora. Događaj je to koji okupi i oko sto tisuća posjetitelja.

“Prvi put sam ostala bez teksta. Stvarno to nisam očekivala. Zahvalna sam Gospodinu što sam mogla biti tamo i upoznati te ljude. Već je to bila ogromna pobjeda. Ovo je bio samo šlag na torti. Zahvalna sam svima, počevši od moje druge obitelj MZ Srce Isusovo i Alana, svih ljudi koje sam upoznala, mojih prijatelja i obitelji koji su me podržavali molitvama. Još ne shvaćam što se dogodilo”, rekla je Vanessa Mioč u javljanju za HKR.

Hrvatica iz Australije pomaže ljudima s posebnim potrebama: Država daje potporu od 100 tisuća dolara godišnje

Danijela Prahović iz Sydneya prije godinu dana otvorila je ured za pomoć ljudima s posebnim potrebama i invalidnošću. Novinaru Domovine otkrila je kako njezin tim i ona pomažu svima onima koji su rođeni s fizičkim ili psihičkim nedostacima, ili su tijekom života oboljeli. Njihovi pacijenti stariji su od 7, a mlađi od 65 godina… “Država […]

Njezinu izvedbu pjesme nakon proglašenja možete pogledati u nastavku…