Austrija

Alan Hržica na slavljeničkom koncertu u Grazu

15. veljače 2024. u 9:22

Potrebno za čitanje: < 1 min

Dijaspora.hr

Vijesti

FOTO: Suzana Barišić

Alan Hržica održao je u subotu u Grazu susret molitvenog slavljenja. Na tom putu njegovu misiju podržala je i Molitvena zajednica Srce Isusovo iz Zagreba, svima dobro poznata po svom evangelizacijskom radu. Svoje djelovanje redovito izražavaju molitvom na Kamenitim vratima svakog utorka, kao i kroz večernje online molitve na Facebooku.

Göppingen: Isusovac Ike Mandurić i glazbenik Alan Hržica okupili veliki broj Hrvata u Njemačkoj

U crkvi Krista Kralja u Göppingenu u kojoj se na misnim slavljima okupljaju vjernici Hrvatske katoličke zajednice bl. Jakova Zadranina, u nedjelju je misu predvodio isusovac Ivan Ike Mandurić, a zatim je koncert održao Alan Hržica. Misu su koncelebrirali don Anto Ledić, župnik Župe Presvetog Trojstva iz Novog Travnika, vlč. Vilim Koretić, župnik hrvatskih zajednica […]

“Atmosfera je bila iznimno lijepa, s molitvom i pjesmom koje su odjekivale iz srca svih prisutnih kroz cijelu večer. Ovaj događaj bio je i prilika za prikupljanje financijskih sredstava namijenjenih obnovi župne crkve u Bugojnu. U znak zahvalnosti, svoje prisustvo je uveličao i fra Ivan Pilić koji je za ovu prigodu doputovao iz Bugojna”, javila je Ivana Perić.

Ovaj susret ne samo da je bio duhovno obogaćujući za sve sudionike, već je i pokazao snagu vjerskog zajedništva u ostvarivanju plemenitih ciljeva.

Suzana Barišić
Suzana Barišić