Potvrđeni dobri bilateralni odnosi

Ante Cicvarić predao vjerodajnice predsjedniku Republike Namibije

1. prosinca 2020. u 3:41

Potrebno za čitanje: < 1 min

Dijaspora.hr

Vijesti

FOTO: MIRCO Namibia

Nerezidentni veleposlanik Republike Hrvatske u Republici Namibiji Ante Cicvarić, predao je vjerodajnice predsjedniku Republike Namibije dr. Hageu G. Geingobu. Svečana ceremonija održana je u predsjedničkoj rezidenciji u Windhoeku.

Suradnja s novinarima i publicistima u hrvatskoj dijaspori

Udruga hrvatski novinari i publicisti (HNiP) počela je s provedbom projekta SPONA kojemu je cilj uspostaviti čvrstu suradnju s kolegama novinarima i publicistima u hrvatskom iseljeništvu tako da njihovi tekstovi putem HNiP-ovih medijskih kanala pronađu put do šire publike u domovini te da se počnu tretirati kao ravnopravne vijesti o životu i radu hrvatskog iseljeništva. […]

Predsjednik Geingob i veleposlanik Cicvarić tom su prigodom potvrdili dobre i prijateljske odnose između dviju zemalja te razgovarali o jačanju bilateralnih odnosa na područjima od zajedničkog interesa.

Predsjednik Geingob istog je dana primio vjerodajnice veleposlanika još sedam drugih zemalja (Francuska Republika, Indonezija, Islamska Republika Iran, Palestina, Niger, Ruanda, Kraljevina Švedska).