Švicarska

Bračni jubileji u hrvatskoj katoličkoj misiji Luzern

23. studenoga 2023. u 8:57

Potrebno za čitanje: < 1 min

Dijaspora.hr

Vijesti

FOTO: Hrvatska katolička misija Luzern

Hrvatska katolička misija Luzern svake godine posebno se moli za sve obitelji u svojoj zajednici. Tako je bilo i ovog studenog…

U Luzernu se okupilo 350-ero mladih: Čovjek treba zakopati svoje darove ako ne zna cilj i smisao života

Povodom 32. obljetnice pada Vukovara, hrvatske katoličke misije Švicarske organizirale su u subotu u Luzernu susret mladih. Više od 350-ero sudionika, kojima su se pridružili misionari i časne sestre, pozdravio je domaćin susreta fra Branko Radoš. Nakon pozdrava i molitve hercegovački franjevac fra Ivan Penavić održao je predavanje o identitetu i razvoja darova koje im […]

“Zahvalili smo Bogu za sve dobro u našim obiteljima. Molili smo oproštenje za sve čime smo povrijedili Božju i ljubav naših najbližih”, javili su iz ove hrvatske misije u Švicarskoj.

Vezano uz evanđelje o „mudrim i ludim djevicama“, voditelj misije fra Branko Radoš govorio je o vrijednosti kršćanskog braka i pozvao jubilarce na evanđeosku mudrost kako bi u slozi, ljubavi i poštovanju proslavili još puno bračnih obljetnica.

Hrvatska katolička misija Luzern

Na kraju mise izrekao je blagoslov nad 11-ero parova koji ove godine obilježavaju svoj jubilej: 5. obljetnicu – Mario i Kristina Ćorić, Josip i Sarafina Matošević. 10. obljetnicu – Michael i Sofija Drmić, Tomislav i Pavica Jukić, Marko i Višnja Garić, Daniele i Marina Di Cola. 20. obljetnicu – Stipo i Vesna Dovođa. 25. obljetnicu – Velimir i Sanja Cikoja, Drago i Slavica Šimović. 30. obljetnicu – Zdravko i Vera Šušnja. 35. obljetnicu – Slavko i Marinka Solomun.

Hrvatska katolička misija Luzern