FOTOGALERIJA

U Luzernu se okupilo 350-ero mladih: Čovjek treba zakopati svoje darove ako ne zna cilj i smisao života

22. studenoga 2023. u 9:09

Potrebno za čitanje: 2 min

Dijaspora.hr

Vijesti

FOTO: HKM Zürich

Povodom 32. obljetnice pada Vukovara, hrvatske katoličke misije Švicarske organizirale su u subotu u Luzernu susret mladih. Više od 350-ero sudionika, kojima su se pridružili misionari i časne sestre, pozdravio je domaćin susreta fra Branko Radoš.

Nesvakidašnje hodočašće osmorice Hrvata iz Luzerna

U rujnu su se osmorica vjernika Hrvatske katoličke misije Luzern odvažila na nesvakidašnje hodočašće. Na poticaj Dragana Dovođe, Petar Ramljak, Dragan Slebur, Ivica i Danijel Bilobrk, Ivica Udovičić, Nikola Stojanović i Tomislav Ćuk, biciklima su se zaputili iz Luzerna u Gospino svetište u Lourdes (Francuska). Svoje su dojmove nedavno podijelili s članovima i ove hrvatske […]

Nakon pozdrava i molitve hercegovački franjevac fra Ivan Penavić održao je predavanje o identitetu i razvoja darova koje im je obdario Gospodin.

Fra Ivan je predvodio i euharistijsko slavlje. U homiliji je naglasio da čovjek zakopa svoje darove ako ne zna cilj i smisao svoga života. U koncelebraciji su bili fra Branko Radoš, fra Vine Ledušić, fra Goran Azinović, fra Zlatko Ćorić i fra Milan Gelo.

U nastavku pogledajte fotogaleriju s ovog velikog događaja…

HKM Zürich
HKM Zürich
HKM Zürich
HKM Zürich