Od 15. do 17. prosinca

Don Damir Stojić predvodit će duhovnu obnovu u Karlsruheu

8. prosinca 2023. u 15:53

Potrebno za čitanje: < 1 min

Dijaspora.hr

Vijesti

FOTO: Sanja Gluhak, Hrvatska katolička misija Mittelbaden

Vjernici Hrvatske katoličke misije Mittelbaden u Njemačkoj ove godine imat ćemo snažni trenutak božićne duhovne obnove koju će predvoditi don Damir Stojić, poznati svećenik i svjedok vjere.

Don Damir Stojić predvodio Stepinčevo u najbrojnijoj hrvatskoj zajednici izvan domovine

Ovogodišnja proslava Stepinčeva, zaštitnika Hrvatske katoličke župe München, započela je trodnevnom duhovnom obnovom koja je održana od 9. do 11. veljače u kapeli blaženog Alojzija Stepinca. Duhovna obnova koju je predvodio don Damir Stojić iz Zagreba organizirana je pod motom “Stepinac – Životni put sve do mučeništva”, a privukla je veliki broj hrvatskih vjernika iz […]

Trodnevica za cijelu misiju bit će u zajednici Karlsruhe od 15. do 17. prosinca 2023. U nastavku donosimo program duhovne obnove…

Petak, 15. prosinca 2023.
Sveta misa u 19 sati u crkvi St. Michael (Gebhardstraße 44A, 76135 Karlsruhe). Nakon mise kateheza i klanjanje pred Presvetim.

Subota, 16. prosinca 2023.
Sveta misa u 16 sati u crkvi St. Michael. Nakon mise kateheza i klanjanje pred Presvetim. Susret s mladima u 19 sati u dvorani misijskog centra (Südendstraße 39, 76137 Karlsruhe). Nakon susreta, oko 21 sat, klanjanje pred Presvetim u crkvi St. Elisabeth (Südendstraße 41, 76137 Karlsruhe).

Nedjelja, 17. prosinca 2023.
Sveta misa u 9 sati u crkvi St. Michael u Karlsruheu. Misno slavlje predvodi i propovijeda don Damir Stojić. Sveta misa u 12.30 sati u crkvi St. Paul u Bruchsalu (Hagelkreuz 11, 76646 Bruchsal). Misu predvodi i propovijeda don Damir Stojić.

Don Damir Stojić poručio Hrvatima u Njemačkoj: Ne klanjajte se zlatnom teletu, nego zadržite obitelj na okupu!

Povodom proslave 50 godina djelovanja Hrvatske katoličke misije na prostorima Gaggenau, Rastatt i Baden Baden, od 7. do 9. listopada 2022. održana je duhovna obnova u crkvi St. Josef u Gaggenauu, koju je predvodio don Damir Stojić, a glazbeno animirao bend „Božja pobjeda“. Pred velikim brojem vjernika don Damir progovorio je i naglasak stavio na […]

“S don Damirom dolazi osmero studenata, angažiranih kršćana, koji će kroz pjesmu i molitvu svjedočiti svoju vjeru. Dragi vjernici misije Mittelbaden, dođite na duhovnu obnovu i tako pokažite svoju kršćansku zrelost”, pozivaju iz ove hrvatske katoličke misije u Njemačkoj.