Od 14. do 17. ožujka 2024.

Duhovnu obnovu u HKM-u Singen-Villingen predvodit će fra Josip Serđo Ćavar

2. veljače 2024. u 8:31

Potrebno za čitanje: < 1 min

Dijaspora.hr

Vijesti

FOTO: HKM Singen-Villingen

Sa željom za što boljom duhovnom pripremom za glavni događaj katoličke vjere, svetkovinu Uskrsa, Hrvatska katolička misija Singen-Villingen organizira duhovnu obnovu u korizmi, i to od 14. do 17. ožujka 2024.

Duhovna obnova u HKM-u Singen-Villingen: Nikad se ne zna kako Bog djeluje

„Grijeh. Tko živi u grijehu strah ga je. Grijeh je daleka zemlja. A kako se maknuti od te napasti, kako napraviti prvi korak? Borite se, ne predajte se i idite hrabro naprijed”, rekao je fra Goran Azinović, predvoditelj ovogodišnje korizmene duhovne obnove u Hrvatskoj katoličkoj misiji Singen-Villingen. Prva večer, koja je održana u Singenu, započela […]

Program duhovne obnove predvodit će dr. fra Josip Serđo Ćavar, franjevac Hercegovačke franjevačke provincije i odgojitelj bogoslova hercegovačkih franjevaca u Zagrebu (Dubrava).

S fra Serđom će doći i nekoliko bogoslova, mladih franjevaca, studenata teologije u Zagrebu, koji će glazbeno animirati duhovnu obnovu.

Svi vjernici mogu planirati i preduskrsnu ispovijed. Svećenici će biti svaki dan na raspolaganju za taj sakrament.

Pola stoljeća hodočašća Hrvata Gospi na Birnau

Svečanom svetom misom u prelijepoj hodočasničkoj baroknoj bazilici cistercitskoga samostana na Bodenskom jezeru, u nedjelju je proslavljeno jubilarno 50. hodočašće Hrvata Gospi na Birnau. Slavlju su dodatno doprinijeli djevojke i mladići, njih 67, koji su u sklopu ovoga jubilarnog hodočašća slavili sakrament svete potvrde. I ove je godine velik broj Hrvata, kako s područja Hrvatske […]

Detaljan program duhovne obnove donosimo na plakatu koji rado možete preuzeti i podijeliti s drugima.

PR