Poziv Hrvatima na koncert

Gospel zbor Lingenfeld & Band uskoro u Bruchsalu

22. rujna 2022. u 9:49

Potrebno za čitanje: < 1 min

Dijaspora.hr

Vijesti

FOTO: PR

Hrvatska katolička misija Mittelbaden poziva svoje župljane na nastup Gospel zbora Lingenfeld & Band u katoličkoj crkvi svetog Pavla (St. Paul Kirche) u Bruchsalu.

Hrvatska katolička misija Mittelbaden poziva roditelje da upišu svoju djecu na vjeronauk

Don Ivo Nedić, voditelj Hrvatske katoličke misije Mittelbaden, uoči nove školske i vjeronaučne godine poslao je pismo djeci i roditeljima svoje misije, čije dijelove prenosimo u nastavku… “Dragi roditelji, draga djeco! Na početku smo nove školske i vjeronaučne godine. Pred nama je budućnost koju ne možemo predvidjeti, ali smo ju dužni odgovorno prihvatiti i oblikovati […]

Koncert će se održati u nedjelju 9. listopada u 18.30 sati, a sve oočekuje raznovrstan i uzbudljiv događaj na koji poziva katolička pastoralna jedinica St. Vinzenz iz Bruchsala.

“Postoje dobri razlozi za ovaj ponovni poziv, jer naziv Gospel zbor Lingenfeld označava zbor snažnog glasa s raznolikim, izražajnim solistima te iskusan i groove bend pod glazbenim vodstvom Matthiasa Settelmeyera”, pišu iz HKM-a Mittelbaden.

Zahvaljujući osebujnoj interpretaciji širokog repertoara, ansambl je od osnutka 1974. stekao samostalan glazbeni profil postavši jedan od vodećih gospel zborova u zemlji. U više od 500 koncerata Gospel zbor Lingenfeld stekao je veliko scensko iskustvo i postao poznat kroz više od 50 koncertnih turneja u zemlji i inozemstvu, nekoliko CD-a albuma te putem radijskih i televizijskih nastupa.

Mladi Hrvati iz Göppingena, Geislingena i Karlsruhea posjetili zagrebačku katedralu

Mladi iz Hrvatske katoličke zajednice bl. Jakova Zadranina iz Göppingena i Hrvatske katoličke zajednice sv. Leopolda Bogdana Mandića iz Geislingena sa svojim župnikom fra Ivicom Jurišićem te mladi iz Hrvatske katoličke misije Karlsruhe pod vodstvom pastoralnog suradnika Darka Rupčića na putu prema Bjelovaru na Susret hrvatske katoličke mladeži u petak su posjetili zagrebačku katedralu. Pedesetak […]

“Otprilike dvosatni program uključuje tradicionalne i novije gospele kao i pjesme s područja zabavne glazbe i mjuzikla u osjećajnim, dirljivim i ritmički uzbudljivim aranžmanima. Ova raznolikost glazbe i opipljiva radost pjevanja i muziciranja, zajedno s težnjom za preciznošću i savršenstvom, čine koncerte Gospel zbora Lingenfeld posebnim doživljajem”, naglašavaju iz misije.

PR