Online izdanje

Izišao novi broj Franjevačkog vjesnika – s pričama koje imaju i snagu i dubinu

2. travnja 2021. u 16:39

Potrebno za čitanje: < 1 min

Dijaspora.hr

Vijesti

FOTO: PR

Sjećanje na događaje i ljude koji su hodili ovim stazama prije nas, nestalnost, ali i važnost sadašnjeg trenutka te duhovnost koja čuva dušu od tjeskobe, sve je to dio našeg Franjevačkog Vjesnika iz broja u broj.

Izišao novi broj Franjevačkog vjesnika – izdanje u znaku velikih obljetnica

Dragi prijatelji, Dijeleći s vama put, dijelimo i brigu za vas. Ovo vrijeme je mnoge iscrpilo, mnoge udaljilo, ali vjerujemo i mnoge približilo Kristu i vlastitoj duši. Ovo je i vrijeme mistike, kada malo dublje gledamo i vidimo dalje. To vrijeme uvijek traži mudrost, mudrost prošlih vremena i mudrost naših iskustava. Mi u ovom božićnom […]

U ovom Vjesniku dijelimo s vama: sjećanje na 40 godina Međugorskih ukazanja, razmišljanje o korizmi, svećeništvu, važnosti okupljanja u crkvi, priču o svjedočanstvu jednog života kroz molitvenik…

PR

Dok s vama dijelimo tekstove koji imaju i snagu i dubinu, želimo s vama otkrivati ljepotu Božje prisutnosti u vremenima sumnja i žrtvovanja istine u koju vjerujemo.

Poziv nas kršćana jest slijediti i svjedočiti Istinu, a Istina jest Krist. Kada god za Istinu žrtvujemo, za Krista žrtvujemo, kadgod za istinu svjedočimo, za Krista svjedočimo. Neka i ovaj naš Vjesnik bude tome i prilog i snaga.

Novi broj Franjevačkog vjesnika potražite u svojoj crkvi ili na ovoj poveznici…

uredništvo