Od ponedjeljka

Konzularni odjel VRH u Beču otvoren za rad sa strankama. Donosimo radno vrijeme

9. veljače 2021. u 10:15

Potrebno za čitanje: < 1 min

Dijaspora.hr

Vijesti

FOTO: Pixabay

Od ponedjeljka 8. veljače 2021. godine, Konzularni odjel Veleposlanstva Republike Hrvatske u Beču otvoren je za rad sa strankama, svakim radnim danom od 8 do 12 sati, osim srijedom. Četvrtkom i poslijepodne, od 14 do 16 sati.

Croatia Airlines u veljači neće letjeti do Münchena, Beča i Sarajeva

Croatia Airlines do 15. veljače prometovat će na devet međunarodnih linija s polaskom iz zagrebačke zračne luke, javlja Croatian Aviaton. Red letenja po linijama linija Zagreb – Amsterdam – Zagreb nastavlja prometovati svakodnevno linija Zagreb – Frankfurt – Zagreb nastavlja prometovati svakodnevno (dva leta dnevno) linija Zagreb – London – Zagreb prometovat će 8. i […]

Molimo sa sobom ponesite FFP2 masku, rukavice i kemijsku olovku, te potrebnu dokumentaciju.

U hrvatskim diplomatskim predstavništvima nije moguća izrada putovnice u kraćem roku.

“Obavijestili smo austrijske vlasti kako su istekle putovnice i osobne iskaznice priznate važećim u Hrvatskoj do 30 dana nakon prestanka pandemije. Primjena navedenog nije u svim austrijskim institucijama prihvaćena, stoga se moli prethodna provjera s nadležnom austrijskom institucijom”, javljaju iz veleposlanstva.

Dobri ljudi iz Beča nude stan i posao

Poduzetnici Nenad Glavočević i Andrej Lucić iz Beča nude konkretnu pomoć obitelji koja je stradala u potresu na Banovini. Naime, Glavočević, koji se u Austriji bavi nekretninama i osiguranjem, obitelji koja je u potresu ostala bez krova nad glavom, u 15. bečkom kotaru ustupa stan od 40-ak četvornih metara. “Bit će privremeno od velike pomoći […]

Dežurni telefon +43 676 842 500 554 je aktivan izvan radnoga vremena i namijenjen je samo hitnim slučajevima (smrtni slučaj, krađa dokumenata, prometne nesreće…).