Scena Gorica

München: Hrvatske obitelji uživale u predstavi Pale sam na svijetu

28. travnja 2023. u 9:01

Potrebno za čitanje: < 1 min

Dijaspora.hr

Vijesti

FOTO: fra Jozo Župić

Udruga roditelja i učitelji hrvatske nastave u Bavarskoj omogućili su mnogim hrvatskim obiteljima prisustvovanje na predstavi Pale sam na svijetu, koju je u kapeli bl. Alojzija Stepinca u HKŽ-u München izvelo kazalište Scena Gorica.

Tekst je napisao Jens Sigsgaard, režiju potpisuje Ivana Čoh, a glume Tomislav Krstanović i Ana Vilenica.

fra Jozo Župić

Sve prisutne roditelje i djecu pozdravila je Mandica Jurišić, koordinatorica hrvatske nastave u Bavarskoj. Zahvalila je župi domaćinu na čelu sa župnikom fra Petrom Klapežom. Koordinatorica je zaželjela dobru nedjeljnu zabavu i pozvala sve prisutne da pljeskom pozdrave mlade glumce.

Veličanstveni duhovni koncert Alana Hržice u Münchenu: Svi smo te večeri osjećali posebnu radost i zajedništvo

U prošlu subotu u monumentalnoj crkvi sv. Pavla u Münchenu održan je duhovni koncert koji je predvodio Alan Hržica sa svojim slavljeničkim timom. Više od tisuću Hrvata prisustvovalo je dvosatnoj večeri slavljenja. Pod vodstvom Duha Svetoga zajedničkim snagama sa svojim sinovima, koji su prvi put uz njega nastupili, Hržica je donio Krista u srca prisutnih […]

A oni su nagrađeni gromoglasnim pljeskom jer su kroz sat vremena oduševili svu prisutnu djecu i njihove roditelje, približivši svojom glumom zgode i nezgode dječaka Pale koji je sanjajući doživio puno toga što je inače želio.

fra Jozo Župić