Od 3. do 14. siječnja 2022.

Obavijest Hrvatima u Irskoj! Voditelj HKM-a Dublin trenutačno u domovini

4. siječnja 2022. u 9:21

Potrebno za čitanje: < 1 min

Dijaspora.hr

Vijesti

FOTO: hkm.hr

Od 3. do 14. siječnja 2022. voditelj Hrvatske katoličke misije Dublin boravit ću u domovini. Svetu misu u nedjelju 9. siječnja 2022. u 18.30 sati predslavit će p. Mislav Skelin, redovnik isusovac koji se privremeno nalazi u Irskoj na jednom od stupnjeva svoje redovničke formacije.

Župljani HKM-a Dublin prikupili 3 tisuće eura za relikvijar

Vjernici Hrvatske katoličke misije Dublin prikupili su dovoljno sredstava za isplatu relikvijara u kojem će izlagati na štovanje relikviju njihove zaštitnice – sv. Majke Tereze iz Kalkute. “Hvala svim darovateljima – a ukupno ih je 26 (što obitelji, što pojedinaca). Radostan sam što je ovaj naš prvi ovakav projekt s oduševljenjem prihvaćen od mnogih članova […]

Prilika za svetu ispovijed bit će u redovnom terminu prije misnog slavlja. Svima vama koji ste poslali upit za blagoslov obitelji i Kalendar, vlč. Josip Levaković odgovorit će nakon 14. siječnja 2022.

“Kroz vrijeme boravka u domovini za sve hitne situacije bit ću dostupan putem našeg službenog telefonskog broja (poziv, SMS, WhatsApp), kao i putem messengera naše FB stranice”, napisao je vlč. Levaković.