Zrinjevac

Prvi samostalni koncert povratnice iz Švicarske

29. prosinca 2021. u 9:32

Potrebno za čitanje: < 1 min

Dijaspora.hr

Vijesti

FOTO: "Srce Isusovo " Molitvena zajednica

Povratnica iz Švicarske Vanessa Mioč održala je u nedjelju na zagrebačkom Zrinjevcu svoj prvi samostalni koncert duhovne glazbe.

Povratnica iz Švicarske pobijedila na Festivalu kršćanske glazbe u Poljskoj

Mlada hrvatska pjevačica duhovne glazbe Vanessa Mioč pobijedila je s pjesmom “Vjerujem” na Festivalu kršćanske glazbe “Luminous Side of Force”. Mioč je pobjednica prvoga dana festivala na kojem se natjecalo osam mladih umjetnika iz cijeloga svijeta u kategoriji za najbolju kršćansku pjesmu. Ova povratnica iz Švicarske u Hrvatsku pobijedila je glasovanjem natjecatelja. Festival je trajao […]

Vanessa i njezin bend izveli su najpoznatije pjesme duhovne glazbe, među kojima i svoju novu “Imaš Oca”.

„Srce mi je ispunjeno iskrenom radošću i trebat će vremena da mi se slegnu svi dojmovi. Moram priznati da mi nije bilo svejedno kako će proći ovaj koncert s obzirom na lošu vremensku prognozu, ali ova je publika pokazala da je ni hladnoća ne može obeshrabriti u slavljenju velikog blagdana sv. Stjepana”, rekla je Mioč, dodavši kako joj je s pozornice bilo zadovoljstvo vidjeti članove svoje obitelji, prijatelje i članove Molitvene zajednice Srce Isusovo.

Hrvatica iz Australije pomaže ljudima s posebnim potrebama: Država daje potporu od 100 tisuća dolara godišnje

Danijela Prahović iz Sydneya prije godinu dana otvorila je ured za pomoć ljudima s posebnim potrebama i invalidnošću. Novinaru Domovine otkrila je kako njezin tim i ona pomažu svima onima koji su rođeni s fizičkim ili psihičkim nedostacima, ili su tijekom života oboljeli. Njihovi pacijenti stariji su od 7, a mlađi od 65 godina… “Država […]

“Oni su mi tijekom mog glazbenog i duhovnog sazrijevanja postali druga obitelj. Zahvalna sam i spremna za nove izazove”, zaključila je izvođačica.