Od 19. veljače do 5. ožujka

Umjetnički radovi proslavljenog australskog slikara hrvatskog podrijetla za pomoć Petrinji

19. veljače 2021. u 11:10

Potrebno za čitanje: < 1 min

Dijaspora.hr

Vijesti

FOTO: PR

Općina Lovran pokreće humanitarnu akciju “Lovran za Petrinju” i prodajom vrijednih umjetnina umjetnika Charlesa Billicha prikuplja novčana sredstva za pomoć prijateljskom gradu – Petrinji.

Graz donirao 15 tisuća eura za kupnju stambenih kontejnera

Daniel Glunčić, veleposlanik Republike Hrvatske u Republici Austriji, u utorak je primio donaciju Grada Graza u vrijednosti od 15 tisuća eura, namijenjenu kupnji stambenih kontejnera za stradale u potresu na Banovini. Donaciju su uime gradonačelnika Graza Siegfrieda Nagla uručili dogradonačelnik Mario Eustacchio i gradski vijećnik Kurt Hohensinner. Tom prigodom Grad Graz iskazao je i zahvalnost […]

U Galeriji Laurus u Lovranu, 19. veljače u 17 sati otvara se prodajna izložba umjetničkih radova proslavljenog australskog slikara hrvatskog podrijetla Charlesa Billicha, iz kolekcije koja je u vlasništvu Općine Lovran. Riječ je o 15 umjetničkih slika i tri grafike.

Umjetnine izložene mogu se, uz poštivanje epidemioloških mjera, razgledati od 19. veljače do 5. ožujka. Prodajni katalog izložbe s istaknutim procijenjenim vrijednostima svake pojedinačne umjetnine dostupan je na mrežnim stranicama Općine Lovran.

Sva novčana sredstva prikupljena u ovoj akciji bit će donirana Gradu Petrinji.