Smanjen broj

Croatia Airlines ukinula linije prema Beču i Sarajevu

18. siječnja 2021. u 10:45

Potrebno za čitanje: < 1 min

Dijaspora.hr

Vijesti

FOTO: Pixabay

Croatia Airlines od danas do 31. siječnja prometuje na devet međunarodnih linija s polaskom iz Zagreba, piše Croatian Aviation.

Ovo su najnovija pravila za ulazak u Hrvatsku

Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske donio je odluku o privremenoj zabrani i ograničavanju prelaska preko graničnih prijelaza Republike Hrvatske. Odluka se primjenjuje do 31. siječnja 2021. godine. Putnici koji putuju u Republiku Hrvatsku iz jedne od država članica EU/EGP (bez obzira na državljanstvo) Putnicima koji dolaze neposredno iz država i/ili regija članica Europske unije, odnosno […]

Kompanija je smanjila broj tjednih letova na određenim linijama, ostavljajući svakodnevne letove iz Zagreba prema Amsterdamu i Frankfurtu.

Donosimo vam red letenja po linijama do kraja siječnja:

linija Zagreb – Beč – Zagreb privremeno je suspendirana i kompanija do kraja siječnja nema planiranih letova na ovoj liniji. Austrian Airlines je također obustavio promet na ovoj liniji pa tako ne postoje izravni letovi između dva spomenuta grada.

linija Zagreb – Amsterdam – Zagreb u prometu je svakodnevno do kraja siječnja.

linija Zagreb – Brussels – Zagreb prometovat će 24., 29. i 31. siječnja.

linija Zagreb – Frankfurt – Zagreb u prosjeku prometuje dvaput tjedno, do kraja mjeseca kompanija će obaviti 29 povratnih letova na ovoj liniji.

linija Zagreb – Copenhagen – Zagreb prometovat će 20., 22., 27. i 29. siječnja.

linija Zagreb – London – Zagreb prometovat će 18. i 25. siječnja.

linija Zagreb – Pariz – Zagreb prometovat će 21., 24., 28. i 31. siječnja.

linija Zagreb – Rim – Zagreb (via Split) prometovat će 18., 24., 28. i 31. siječnja.

linija Zagreb – Sarajevo – Zagreb privremeno je suspendirana, kompanija do kraja siječnja nema planiranih letova na ovoj liniji. Trenutačo ne postoje izravni letovi između dva spomenuta grada.

Važna obavijest za sve one koji putuju u Austriju

Od 15. siječnja 2021. stupa na snagu nova Uredba kojom je ulazak u Austriju načelno moguć samo uz prethodnu online registraciju na poveznicama u nastavku ili ako registracija elektronskim putem nije moguća, putem obrasca (u prilogu) koji je potrebno imati sa sobom prilikom ulaska u Austriju. Njemački jezik Engleski jezik Osim registracije i dalje je […]

linija Zagreb – Skopje – Zagreb prometovat će 18. i 29. siječnja.

linija Zagreb – Zurich – Zagreb prometovat će 24., 27. i 31. siječnja.