Ovaj vikend

Hrvatska katolička župa Frankfurt poziva na misu za mlade i izlet

28. travnja 2023. u 9:05

Potrebno za čitanje: < 1 min

Dijaspora.hr

Vijesti

FOTO: Hrvatska katolička župa Frankfurt

Hrvatska katolička župa Frankfurt nakon kratke stanke poziva sve vjernike na misu za mlade koja će se održati sutra u crkvi sv. Ante.

Predavanje u Frankfurtu: Put sreće je dijeljenje ljubavi

U Hrvatskoj katoličkoj župi Frankfurt u subotu je organizirana tribina za odrasle na temu: „Strah – što ugrožava našu slobodu?“ Gost predavač bila je dr. med. Asja Palinić Cvitanović iz Metkovića koja je ujedno održala dio predavanja na dvodnevnom zaručničkom tečaju. Predavačica Cvitanović u svojoj je dugogodišnjoj praksi kao liječnica najviše radila s djecom od […]

Nakon mise u centru će biti organiziran susret mladih, a dvije studentice teologije iz Splita održat će kratko predavanje.

Na blagdan svetoga Josipa radnika 1. svibnja župa poziva na zajednički izlet u Hofheim…

Hrvatska katolička župa Frankfurt

“Polazna točka je S-Bahn stanica Hofheim, a tamo se nalazimo u 12 sati. Od tamo zajedno hodočastimo do Bergkapelle Hofheim, a putem ćemo održati križni put uz molitvu i pjesmu. Misno slavlje će se održati u 15 sati u spomenutoj kapelici. Nakon toga ćemo ručati u restoranu pokraj kapelice te nastaviti dan u ugodnom druženju i upoznavanju uz igrice, rekreaciju i šetnje. Potrebna vam je samo udobna obuća, deka za piknik i dobro raspoloženje! Pratite naš story putem kojeg ćemo vas obavijestiti u slučaju premještanja druženja u Hrvatski katolički centar! Veselimo vam se u Kristu”, pozivaju iz ove hrvatske župe u Njemačkoj.