Nedjelja, 12. rujna 2021.

Proslava Male Gospe u Mississaugi

2. rujna 2021. u 11:43

Potrebno za čitanje: < 1 min

Dijaspora.hr

Vijesti

FOTO: torontozupa.com

U nedjelju 12. rujna 2021., u župnom parku Father Kamber u Mississaugi, bit će proslavljen blagdan Male Gospe. Slavlje će započeti u kapelici u 11.30 sati.

Hrvati u Torontu prikupili više od 12 tisuća dolara za svoj park Father Kamber

Mladen Horvat, župnik župe Naše Gospe Kraljice Hrvata iz Toronta u Kanadi, napisao je pismo u kojem se zahvaljuje svim vjernicima i svećeništvu na organizaciji Velike Gospe. Njegove dojmove prenosimo u cijelosti… “Naš župni blagdan Veliku Gospu ove smo godine ponovno proslavili u Župnom parku Father Kamber u Mississaugi. Najljepše zahvaljujem svima vama koji ste […]

“Kao i za Veliku Gospu moći ćete ranije naručiti janjetinu ili odojak. Narudžbe ćemo primati do ponedjeljka 6. rujna”, javljaju iz Župe hrvatskih mučenika u Mississaugi.

Meso možete naručiti putem e-mail adrese: office©croatianmartyrs.ca ili telefona: 905 826-8844. Potrebno je navesti ime i prezime te željenu količinu. Ako se nitko ne javi na telefon, ostavite poruku.

Meso će biti pakirano u pakete od 1 kilograma, što je ujedno i najmanja količina koja se može kupiti. Cijena janjetine je $50 za 1 kg, a odojka $40 za 1 kg.

“Od prodaje mesa i ulaznica za park toga dana uzdržava se naš župni park, stoga smo svima jako zahvalni na tom simboličnom materijalnom doprinosu”, pišu iz župe.

Meso će se moći platiti i preuzeti na uobičajenom mjestu u parku u nedjelju 12. rujna od 9 do 11 sati.

Hrvatska župa u Mississaugi traži pomoć za uređenje parkirališta

U Župi Hrvatskih mučenika u Mississaugi već duže vremena vidljiva je potreba za uređenjem parkirališta koje je u vrlo lošem stanju. Prije više od dvije godine zatraženo je dopuštenje od Nadbiskupije Toronto da se krene u taj projekt, no zbog početka pandemije preskočena je 2020. te je ponovno dobivena dozvola za izvođenje projekta. Parkiralište će […]

“Od srca unaprijed zahvaljujemo svim župljanima koji će se kao i uvijek uključiti u organizaciju proslave Male Gospe i našeg župnog piknika. Neka Bog blagoslovi vas i vaše obitelji”, zaključuju iz Župe hrvatskih mučenika u Mississaugi.