Pfarrgemeinde Hl. Kreuz

U Beču održan duhovni koncert Alana Hržice. Mjesta su bila rezervirana mjesecima unaprijed

29. studenoga 2023. u 9:57

Potrebno za čitanje: < 1 min

Dijaspora.hr

Vijesti

FOTO: PR

U prošlu subotu u bečkoj crkvi Pfarrgemeinde Hl. Kreuz održan je duhovni koncert slavljenja i molitve u izvedbi poznatog glazbenika Alana Hržice.

Göppingen: Isusovac Ike Mandurić i glazbenik Alan Hržica okupili veliki broj Hrvata u Njemačkoj

U crkvi Krista Kralja u Göppingenu u kojoj se na misnim slavljima okupljaju vjernici Hrvatske katoličke zajednice bl. Jakova Zadranina, u nedjelju je misu predvodio isusovac Ivan Ike Mandurić, a zatim je koncert održao Alan Hržica. Misu su koncelebrirali don Anto Ledić, župnik Župe Presvetog Trojstva iz Novog Travnika, vlč. Vilim Koretić, župnik hrvatskih zajednica […]

Ovaj događaj privukao je značajan interes, a mjesta su bila rezervirana mjesecima unaprijed, što svjedoči o velikom zanimanju za vjerskim sadržajima među Hrvatima koji žive u inozemstvu.

Svetu misu, koja je prethodila koncertu, predvodio je don Ivica Stanković, čija je propovijed o životnim vrijednostima utemeljenim na osobi Isusa Krista duboko odjeknula među prisutnima.

Alan Hržica, osim što je zajedno s vrhunskim bendom podigao srca prisutnih u slavljenje, također je kratkim duhovnim nagovorima ostavio puno prostora za promišljanje o današnjim izazovima. Posebno je bilo milosno vidjeti brojne mlade, djecu i obitelji kako zajedno sudjeluju u ovom slavljenju Gospodina.

Veličanstveni duhovni koncert Alana Hržice u Münchenu: Svi smo te večeri osjećali posebnu radost i zajedništvo

U prošlu subotu u monumentalnoj crkvi sv. Pavla u Münchenu održan je duhovni koncert koji je predvodio Alan Hržica sa svojim slavljeničkim timom. Više od tisuću Hrvata prisustvovalo je dvosatnoj večeri slavljenja. Pod vodstvom Duha Svetoga zajedničkim snagama sa svojim sinovima, koji su prvi put uz njega nastupili, Hržica je donio Krista u srca prisutnih […]

Organizator susreta bila je “Molitvena zajednica Milosrdni Isus” iz Beča koja je iznijela ovaj događaj s organizacijskom i molitvenom podrškom.