Švicarska

Zürich: Duhovna obnova i koncert Alana Hržice

16. travnja 2024. u 7:46

Potrebno za čitanje: < 1 min

Dijaspora.hr

Vijesti

FOTO: Privatni album

U crkvi sv. Felixa i Regule u Zürichu, protekli vikend održana je duhovna obnova s gostovanjem poznatog glazbenika i evangelizatora Alana Hržice i njegova tima.

Alan Hržica na slavljeničkom koncertu u Grazu

Alan Hržica održao je u subotu u Grazu susret molitvenog slavljenja. Na tom putu njegovu misiju podržala je i Molitvena zajednica Srce Isusovo iz Zagreba, svima dobro poznata po svom evangelizacijskom radu. Svoje djelovanje redovito izražavaju molitvom na Kamenitim vratima svakog utorka, kao i kroz večernje online molitve na Facebooku. “Atmosfera je bila iznimno lijepa, […]

Sveta misa slavljena je pod vodstvom patera Mate Anića koji trenutačno obnaša službu kao ravnatelj i glavni urednik Radija Marije u Sarajevu.

Privatni album

Nakon mise Alan Hržica održao je duhovni nagovor i predvodio slavljenički koncert. Organizator ovog iznimno posjećenog duhovnog susreta bili su fra Goran Azinović i Hrvatska katolička misija Zürich.

Posebno je bilo lijepo vidjeti veliki broj mladih ljudi koji su prisustvovali duhovnoj obnovi, a mnogi od njih su dio Frame (Turicum, Graubünden) koje su vrlo aktivne u Švicarskoj. Od prvog trenutka, crkva je bila ispunjena pjesmom, odjekujući zajedništvom i radosti.

U Beču održan duhovni koncert Alana Hržice. Mjesta su bila rezervirana mjesecima unaprijed

U prošlu subotu u bečkoj crkvi Pfarrgemeinde Hl. Kreuz održan je duhovni koncert slavljenja i molitve u izvedbi poznatog glazbenika Alana Hržice. Ovaj događaj privukao je značajan interes, a mjesta su bila rezervirana mjesecima unaprijed, što svjedoči o velikom zanimanju za vjerskim sadržajima među Hrvatima koji žive u inozemstvu. Svetu misu, koja je prethodila koncertu, […]

Sljedećeg dana, u nedjelju ujutro, pater Mate Anić, Alan i njegov bend, zajedno s fra Goranom, posjetili su crkvu sv. Josipa u Dietikonu, gdje je također održano svečano misno slavlje, uz glazbeni dio koji je dodatno obogatio događaj.

Privatni album