Od 17. do 24. veljače 2023.

Hodočašće Hrvatske katoličke misije Mannheim-Mosbach u Svetu zemlju

21. studenoga 2022. u 18:19

Potrebno za čitanje: < 1 min

Dijaspora.hr

Vijesti

FOTO: Pixabay

Hrvatska katolička misija Mannheim-Mosbach organizira hodočašće u Svetu zemlju od 17. do 24. veljače 2023. godine.

Hodočašće Hrvatske katoličke misije Pariz

Hrvatska katolička misija Pariz hodočastila je u ponedjeljak u Svetište Gospe od Čudotvorne medaljice u pariškoj ulici Du Bac, obnovivši svoju tradiciju nakon dvije pandemijske godine. Misi su, uz članove hrvatske zajednice, prisustvovali i brojni drugi hodočasnici i redovnice iz Pariza, ali i cijelog svijeta: Obale Bjelokosti, Italije, Poljske, Njemačke, Koreje, Meksika, Gabona, Sjedinjenih Američkih […]

Let je planiran iz Baden-Badena za Tel Aviv rano ujutro. Tijekom boravka u Svetoj Zemlji hodočasnici će posjetiti sva važna mjesta koja su na bilo koji način povezana s Isusom i njegovim djelovanjem dok je boravio na zemlji.

Cijena cjelokupnog aranžmana iznosi 1540 eura (zrakoplovna karta, boravak u hotelima i polupansionima, hrana, prijevoz autobusima, stručni vodič na hrvatskom jeziku, sve ulaznice za povijesne lokalitete, vožnja brodom Galilejskim jezerom, itd.).

Iz Hrvatske katoličke misije Mittelbaden do sada se prijavilo već 11 osoba, a ostalo je još sedam mjesta osiguranih za tu misiju.

“Svi koji su se već prijavili i svi oni koji će se još prijaviti, trebaju što prije uplatiti 500 eura za kupnju zrakoplovne karte te priložiti kopiju svoje važeće putovnice. Putovnica treba vrijediti najmanje još šest mjeseci od datuma polaska na hodočašće”, javljaju iz HKM-a Mittelbaden.

FOTOGALERIJA: Korizmeno hodočašće Hrvata Queenslanda

Vjernici Hrvatskog katoličkog centra Brisbane u subotu su hodočastili u svetište Marian Valley. Riječ je o već tradicionalnom 6. hodočašću australskih Hrvata iz Brisbanea, Sunshine Coasta i Gold Coasta. “Sudjelovalo je oko 150 vjernika koji su najprije imali priliku za osobnu ispovijed, a nakon toga molili smo put križa. Poslijepodne je slavljena svečana sveta misa […]

Svi zainteresirani mogu se javiti don Sebastijanu Markoviću i doznati sve potrebne informacije na broj mobitela: 015146385699 ili putem e-mail adrese: sebomark@gmail.com.