Čestitamo

Obitelji Duvnjak i Šimatović iz Njemačke proslavile 50. obljetnicu braka

27. siječnja 2023. u 12:18

Potrebno za čitanje: < 1 min

Dijaspora.hr

Vijesti

FOTO: Hrvatska katolička misija Köln – Obitelj Duvnjak

Jozo i Vinka Duvnjak rođ. Čeko proslavili su u crkvi sv. Mauricijus u Kölnu 50. obljetnicu braka. Na misi održanoj u prošlu subotu, kojoj je predsjedao župni vikar fra Ivan Režić, okupila se obitelj i prijatelji slavljenika. Vinka i Jozo mogu se pohvaliti sa šestero djece i do sada petero unučadi.

Obitelji Brugel i Babić u Koblenzu proslavile 25 godina braka

Vesna i Stefan Brugel te Anđa i Antun Babić, aktivni članovi Hrvatske katoličke misije Koblenz, u nedjelju su proslavili 25 godina braka i obnovili bračne zavjete. Vesna je članica biblijske i molitvene skupine, a Stefan orguljaš u njemačkim župama. Anđa je misijska tajnica i članica karitativne, molitvene i biblijske skupine, dok je Antun dopredsjednik misijskog […]

Tijekom mise s. Renata Rapi i s. Bora Marki animirale su pjevanje, a pobrinule su se i da unutrašnjost crkve bude tako lijepo ukrašena. Nakon mise slavljenici i njihovi uzvanici našli su se za zajedničkim stolom i u dobrom raspoloženju.

“Joki i Vinki od srca čestitamo i želimo im Božji blagoslov, dobro zdravlje duše i tijela i da još dugo godina požive i budu na radost svima”, napisali su iz HKM-a Köln.

Hrvatska katolička misija Köln – Obitelj Šimatović

U nedjelju 22. siječnja zlatni pir u Bielsteinu proslavili su Joso i Manda Šimatović rođ. Gavran. Misno slavlje predvodio je fra Vuk Buljan, voditelj HKM-a Köln.

Marica i Rudolf Resjan iz Hamiltona proslavili 60. godišnjicu braka

Sakrament ženidbe u crkvi sv. Ilije proroka u Lipniku sklopili su 13. svibnja 1961. Marica i Rudolf Resjan. “Od srca čestitamo 60. godišnjicu braka našim dragim župljanima. Želimo im obilje radosti, zdravlja i Božjeg blagoslova”, čestitali su iz hrvatske Župe svetog Križa u Hamiltonu. Kćer Anna i Michael Bakarich, unuka Melissa i Neven Bilić te […]

“Od srca im čestitamo i želimo da Božji blagoslov prati njih i sve njihove”, zaključili su iz ove hrvatske misije u Njemačkoj.