Čestitamo od srca

Obitelji Brugel i Babić u Koblenzu proslavile 25 godina braka

17. studenoga 2021. u 6:03

Potrebno za čitanje: < 1 min

Dijaspora.hr

Vijesti

FOTO: Hrvatska katolička misija Koblenz

Vesna i Stefan Brugel te Anđa i Antun Babić, aktivni članovi Hrvatske katoličke misije Koblenz, u nedjelju su proslavili 25 godina braka i obnovili bračne zavjete.

Hrvatska katolička misija Koblenz na bogosloviju ispratila mladića iz svoje zajednice

Hrvatska katolička misija Koblenz pohvalila se na Facebooku kako je na bogosloviju Wigratzbad ispratila Božu Serdarušića, mladića odgojenog u svojoj zajednici, člana liturgijske skupine, revnog ministranta i dugogodišnjeg člana misijske tamburaške skupine. Božo je drugi Hrvat iz ove zajednice koji je odlučio odgovoriti na Božji poziv i poći putem svećeništva… “Zajednica se s pomiješanim osjećajima […]

Vesna je članica biblijske i molitvene skupine, a Stefan orguljaš u njemačkim župama. Anđa je misijska tajnica i članica karitativne, molitvene i biblijske skupine, dok je Antun dopredsjednik misijskog vijeća i član liturgijske skupine.

Svečanost je počela misom tijekom koje su oba para zahvalila dragom Bogu za sve darove i milosti primljene u proteklim godinama braka, a posebno za djecu (Vesna i Stefan imaju četvero, a Anđa i Antun dvoje).

Nakon što su obnovili bračne zavjete, godine koje predstoje stavili su u ruke Božje te pod zaštitu Nebeske Majke i blaženog kardinala Stepinca, položivši cvijeće i svijeće.

Hrvatska katolička misija Koblenz

Nakon svete mise koju su svojim sviranjem i pjevanjem veličanstveno uljepšali misijski tamburaši, orguljaš i pjevači, proslava je nastavljena u dvorištu crkve.

Radosna vijest iz Hrvatske katoličke misije Koblenz

Hrvatska katolička misija Koblenz nakon 15 mjeseci ograničenja najavljuje veliko slavlje koje će biti održano 26. rujna 2021. u Trieru, povodom 1600 godina od smrti sv. Jeronima. Ovaj svetac dio svog života proveo je upravo u tom gradu. “Uz proslavu hodočašće bi bilo i zahvala, koju još dugujemo dragome Bogu, za 50 godina naše zajednice […]

“Neka ovaj veliki događaj bude sretan i blagoslovljen našim slavljenicima, a svima nama na svjedočanstvo i duhovnu korist. Misija, koja ove godine ima neuobičajeno više vjenčanja i krštenja nego prijašnjih godina, raduje se svakom ovakvom događaju koji učvršćuje našu vjeru i daje nam nadu i ohrabrenje. Dragi slavljenici: Vesna i Stefan, Anđo i Antune, od srca vam čestitamo i uključujemo vas i godine pred vama u svoje molitve”, poželjeli su iz Hrvatske katoličke misije Koblenz.