Povoljne cijene

Turkish Airlines smanjio broj letova između Zagreba i Istanbula

3. veljače 2021. u 9:41

Potrebno za čitanje: < 1 min

Dijaspora.hr

Vijesti

FOTO: Pixabay

Zbog smanjene potražnje i restriktivnih mjera, Turkish Airlines ponovno nudi svega četiri tjedna leta između Zagreba i Istanbula. Podsjećamo, u prvoj polovini siječnja kompanija je između dva spomenuta grada prometovala do sedam puta tjedno, no broj operacija zatim se krenuo smanjivati.

Croatia Airlines u veljači neće letjeti do Münchena, Beča i Sarajeva

Croatia Airlines do 15. veljače prometovat će na devet međunarodnih linija s polaskom iz zagrebačke zračne luke, javlja Croatian Aviaton. Red letenja po linijama linija Zagreb – Amsterdam – Zagreb nastavlja prometovati svakodnevno linija Zagreb – Frankfurt – Zagreb nastavlja prometovati svakodnevno (dva leta dnevno) linija Zagreb – London – Zagreb prometovat će 8. i […]

Ovog mjeseca Turkish Airlines ponovno će prometovati između Zagreba i Istanbula četiri puta tjedno, javlja Croatian Aviation.

Od 30. prosinca 2020. svi putnici koji ulaze u Tursku dužni su imati negativan PCR test. Rezultat testa ne smije biti stariji od 72 sata od planiranog početka putovanja. Ova se mjera odnosi na sve putnike starije od šest godina, izuzev pomoraca i putnika koji su u Istanbulu u tranzitu,

Letovi između Istanbula i Zagreba prometuju ponedjeljkom, srijedom, petkom i nedjeljom. Letovi ponedjeljkom i petkom prometuju u večernjim satima, dok su letovi srijedom i nedjeljom planirani u jutarnjem terminu.

Turkish Airlines nastavlja koristiti iste tipove zrakoplova na liniji prema Zagrebu, ponedjeljkom i petkom najavljeni su zrakoplovi tipa A321 većeg kapaciteta, dok srijedom i nedjeljom prometuju zrakoplovi tipa B737-800.

Kompanija aktivno razmišlja o obnavljanju prometa prema Zračnoj luci Dubrovnik u predstojećem ljetnom redu letenja, no realizacija tih letova prije svega će ovisiti o razvoju epidemiološke situacije i putničkim restrikcijama koje će u narednim mjesecima biti na snazi.

Zagrebačka zračna luka omogućila testiranje na koronavirus

Od 23. siječnja 2021., zbog restrikcija nizozemske vlade za ulazak u Nizozemsku, u Zračnoj luci Franjo Tuđman moguće je obaviti brza antigen testiranja za putnike na letu za Amsterdam. Testno mjesto nalazi se na 2. katu putničkog terminala i bit će otvoreno od 5 sati do zatvaranja leta za Amsterdam. Iz zračne luke mole putnike […]

Turkish trenutačno nudi i vrlo povoljne cijene povratnih aviokarti na liniji Zagreb – Istanbul u više termina, isto možete provjeriti na službenim stranicama kompanije.