HKM Dublin

Važna obavijest za Hrvate u Dublinu. Župnik odlazi na godišnji odmor, a poznato i kada se vraća misa na hrvatskom jeziku

14. srpnja 2021. u 9:55

Potrebno za čitanje: < 1 min

Dijaspora.hr

Vijesti

FOTO: hkm.hr

Vlč. Josip Levaković, voditelj Hrvatske katoličke misije Dublin, obavještava sve svoje župljane kako će od 19. srpnja do 21. kolovoza biti na godišnjem odmoru.

Hrvatska katolička misija Dublin odabrala tri obitelji: Svatko neka dade kako je srcem odlučio

Voditelj Hrvatske katoličke misije Dublin zahvalio se svojim vjernicima na prikupljanju novčane pomoći za obitelji stradale u potresu na Banovini i najavio sljedeće korake. “S. Smilja Čirko uputila nas je na adrese triju obitelji iz Petrinje: obitelj Herceg, obitelj Marković i obitelj Fran. Prvi put smo ih kontaktirali prije tjedan dana te smo iz prve […]

“Kako i ove godine nije bilo moguće dovesti svećenika koji će biti u Dublinu za vrijeme moga odsustva, tako onda neće biti sv. mise na hrvatskom jeziku sve do nedjelje 22. kolovoza. Toga dana će misa biti slavljena u svojem redovitom terminu”, napisao je vlč. Levaković, zahvalivši se na razumijevanju.

“Preporučam se i dalje u vaše molitve! A do tada – neka nas sve čuva i prati nebeski zagovor Blažene Djevice Marije, kao i sv. Josipa i sv. Patrika! Pozdrav i Božji blagoslov”, zaključio je.