Povećanje broja operacija

Dobre vijesti iz Turkish Airlinesa

19. ožujka 2021. u 15:29

Potrebno za čitanje: < 1 min

Dijaspora.hr

Vijesti

FOTO: Pixabay

Turkish Airlines najavio je da će početkom travnja značajno povećati broj letova između Istanbula i Zagreba. Kompanija je na toj liniji dosad uredno prometovala četiri puta tjedno, uz iznimku oko Božića kada je bilo nešto više letova s obzirom i na rast same potražnje u tom razdoblju, javlja Croatian Aviation.

Za Uskrs letovi prema Dublinu, drastično smanjena veza s Munchenom

Croatia Airlines do jučer je, od kraja ožujka, nudila svakodnevne letove između Zagreba i Munchena. Očekivalo se da će kompanija smanjiti red letenja, no ne toliko drastično. Naime, do 15. travnja otkazani su svi letovi osim onog utorkom, javlja Croatian Aviation. Bitno je naglasiti kako od prosinca prošle godine ne postoji izravna zračna linija između […]

Krajem ožujka na snagu stupa ljetni red letenja pa će Turkish Airlines povećati broj operacija prema zagrebačkoj zračnoj luci.

Od 1. do 4. travnja kompanija će imati četiri leta prema Zagrebu, s tim da su za četvrtak 1. travnja najavljena dva dnevna leta. Od 5. do 11. travnja najavljeno je čak devet operacija, od toga dva leta dnevno u ponedjeljak, subotu i nedjelju, dok je od 12. do 25. travnja najavljeno pet letova tjedno.

Korisna vijest za Hrvate u Švicarskoj koji putuju zrakoplovom

Švicarski nacionalni avioprijevoznik objavio je svoj ljetni red letenja za ovu godinu te najavio uvođenje određenog broja novih linija iz Ženeve. Naime, od 3. srpnja Swiss će uvesti liniju Ženeva – Split – Ženeva koja će prometovati dvaput tjedno. Za tu namjenu koristit će zrakoplove tipa A220-300 kapaciteta sa 145 sjedala. Kompanija je objavila da […]

Turkish Airlines u travnju će obaviti 27 povratnih letova na liniji između Istanbula i Zagreba, koristeći zrakoplove tipa A321, B737-800 te B737-900ER. Ova poznata aviokompanija ponudit će oko deset tisuća sjedala prema i iz Zagreba u travnju. Povećanje broja operacija očekuje se i u svibnju.