Upitan svibanj

Za Uskrs letovi prema Dublinu, drastično smanjena veza s Munchenom

8. ožujka 2021. u 14:30

Potrebno za čitanje: < 1 min

Dijaspora.hr

Vijesti

FOTO: Pixabay

Croatia Airlines do jučer je, od kraja ožujka, nudila svakodnevne letove između Zagreba i Munchena. Očekivalo se da će kompanija smanjiti red letenja, no ne toliko drastično. Naime, do 15. travnja otkazani su svi letovi osim onog utorkom, javlja Croatian Aviation.

British Airways otkazao letove za Zagreb

British Airways povukao je iz prodaje sve karte za letove na liniji London Heathrow – Zagreb – London Heathrow. Podsjetimo, ova britanska kompanija u rujnu je prekinula promet na spomenutoj liniji te je na njoj prometovala kratko u vrijeme zimskih praznika. Nakon što je u Velikoj Britaniji pronađen novi soj virusa, države su zabranile letove […]

Bitno je naglasiti kako od prosinca prošle godine ne postoji izravna zračna linija između Münchena i Zagreba, te da je Lufthansa odustala od pokretanje iste za ovu ljetnu sezonu, pa je Croatia Airlines jedini zračni prijevoznik koji leti izravno između spomenutih gradova.

Pitanje jest kakva je zapravo potražnja na ovoj liniji kada je Croatia Airlines otkazala šest od sedam najavljenih tjednih letova!

Turkish Airlines smanjio broj letova između Zagreba i Istanbula

Zbog smanjene potražnje i restriktivnih mjera, Turkish Airlines ponovno nudi svega četiri tjedna leta između Zagreba i Istanbula. Podsjećamo, u prvoj polovini siječnja kompanija je između dva spomenuta grada prometovala do sedam puta tjedno, no broj operacija zatim se krenuo smanjivati. Ovog mjeseca Turkish Airlines ponovno će prometovati između Zagreba i Istanbula četiri puta tjedno, […]

Linija Dublin – Zagreb – Dublin kratko će prometovati u travnju, oko Uskrsa. Najavljena su svega tri povratna leta (1., 8. i 11. travnja), a tri leta tjedno dostupna su za booking od druge polovice svibnja. Realizacija operacija u svibnju također ostaje upitna.