Nova linija

Korisna vijest za Zadrane koji rade u Napulju

4. siječnja 2021. u 9:45

Potrebno za čitanje: < 1 min

Dijaspora.hr

Vijesti

FOTO: Pixabay

Najveći niskotarifni avioprijevoznik Ryanair u ljetnom redu letenja 2021. godine najavljuje jednu novu liniju prema Hrvatskoj.

Ovo su nove upute za dostavu pomoći Hrvatskoj iz inozemstva

Iz Ravnateljstva civilne zaštite u nedjelju su objavili upute za dostavu humanitarne pomoći Hrvatskoj iz inozemstva zbog bolje organizacije i koordinacije. Pozvali su organizatore dostave humanitarne pomoći da prije kretanja na put dostave svoje podatke na e-mail: occz@civilna-zastita.hr. Zbog bolje organizacije i koordinacije dostave humanitarne pomoći Republici Hrvatskoj (Sisačko-moslavačkoj županiji) od strane pravnih i fizičkih […]

Irski avioprijevoznik od lipnja će pokrenuti liniju Napulj – Zadar na kojoj će prometovati prvi put, javlja Croatian Aviation.

Izravne komercijalne linije između Zadra i Napulja do sada nije bilo, no to će se promijeniti od 4. lipnja kada su najavljena dva leta tjedno – ponedjeljkom i petkom, sa zrakoplovima tipa B737-800.

Navedena linija bit će u prometu do 27. rujna, a u tom će razdoblju Ryanair obaviti 34 povratna leta. Ukupno će, od početka lipnja do kraja rujna, ovaj poznati niskotarifni avioprijevoznik ponuditi 12.852 sjedala između Napulja i Zadra. Karte su već u prodaji.

Bez PCR testa ili samoizolacije za sve one koji dostavljaju humanitarnu pomoć

Ravnateljstvo policije objavilo je u srijedu 30. prosinca upute za prelazak preko graničnih prijelaza Republike Hrvatske za osobe iz područja pogođenima potresom. Prema donesenim odlukama, omogućuje se izlazak iz Republike Hrvatske, bez sankcija, svim osobama kojima su oštećene kuće, a imaju izrečenu mjeru samoizolacije. Radi se o uglavnom o našim povratnicima npr. u zemlje Europske […]

Podsjećamo, Ryanair je povukao iz prodaje brojne linije prema Hrvatskoj za ljeto 2021. godine, no očekuje se da će većina njih biti vraćena do kraja veljače.